Syrah
Te Mata Estate Syrah 2017
Lze skladovat ve sklepě po dobu 5 let. Dekantovat až 1 hodinu, nejlépe podávat při teplotě 16-20°.
Toto Estate Syrah září hlubokou rubínově červenou barvou s fialovým nádechem, která koketuje s odstíny purpurové. Také nos připomíná ovoce, které se pohybuje na hranici mezi červenou a fialovou. Vůně s černými třešněmi, švestkami a přezrálými malinami je doprovázena květinovými složkami fialek a ibišku. V chuti se objevují bohaté zralé černé bobule a borůvkový koláč, okořeněné skořicí a muškátovým oříškem. Toto elegantní víno s jemnými tříslovinami a přepychovou chutí v ústech vás pozve na mnoho dalších příjemných doušků.
Středně plné, ale hutně naplněné čistým ovocem a exotickým kořením, víno touží po pikantních a lehce kořeněných pokrmech středomořských ostrovů, zvěřině se smetanovou omáčkou z černého pepře nebo uzené vepřové kotletě.
Tento Estate Syrah byl vyroben francouzskou technikou ze severního údolí Rhôny, kde se do vína přidává trochu hroznů Viognier, což umožňuje, aby se projevily skvostné květinové tóny, a přitom zůstalo zachováno strukturované a komplexní červené víno. Jedno z nejstarších novozélandských vinařství, Te Mata, je rodinným podnikem, který je vlastněn a provozován od roku 1896 a získává hrozny výhradně z Hawke's Bay. Společnost Te Mata, která má pevný podíl na pověsti regionu, kde se vyrábějí mezinárodně uznávaná vína, vybírá pouze ty nejlepší hrozny a věnuje detailní péči výrobě vynikajících vín.
Toto Estate Syrah září hlubokou rubínově červenou barvou s fialovým nádechem, která koketuje s odstíny purpurové. Také nos připomíná ovoce, které se pohybuje na hranici mezi červenou a fialovou. Vůně s černými třešněmi, švestkami a přezrálými malinami je doprovázena květinovými složkami fialek a ibišku. V chuti se objevují bohaté zralé černé bobule a borůvkový koláč, okořeněné skořicí a muškátovým oříškem. Toto elegantní víno s jemnými tříslovinami a přepychovou chutí v ústech vás pozve na mnoho dalších příjemných doušků.
Středně plné, ale hutně naplněné čistým ovocem a exotickým kořením, víno touží po pikantních a lehce kořeněných pokrmech středomořských ostrovů, zvěřině se smetanovou omáčkou z černého pepře nebo uzené vepřové kotletě.
Tento Estate Syrah byl vyroben francouzskou technikou ze severního údolí Rhôny, kde se do vína přidává trochu hroznů Viognier, což umožňuje, aby se projevily skvostné květinové tóny, a přitom zůstalo zachováno strukturované a komplexní červené víno. Jedno z nejstarších novozélandských vinařství, Te Mata, je rodinným podnikem, který je vlastněn a provozován od roku 1896 a získává hrozny výhradně z Hawke's Bay. Společnost Te Mata, která má pevný podíl na pověsti regionu, kde se vyrábějí mezinárodně uznávaná vína, vybírá pouze ty nejlepší hrozny a věnuje detailní péči výrobě vynikajících vín.
Login and Registration Form