Cabernet Sauvignon
Motto Wines Cabernet Sauvignon Backbone 2017
Lze skladovat ve sklepě po dobu 3 let. Není třeba dekantovat.
V případě Backbone se tým vinařů ze společnosti Motto pohybuje na tenké hranici. Má tuhou páteř, jakou většina předpokládá u kalifornských Cabernetů, ale zároveň se vyznačuje jemnou elegancí. Do procesu zrání zapojují staré a kdysi použité dubové sudy i nerezové tanky, aby mohli experimentovat s různými úrovněmi každého z nich a najít tak dokonalou rovnováhu, kterou hledají. Všechny hrozny použité pro výrobu vína se fermentují a zrají odděleně. To vinaři umožňuje další kontrolu, když přijde čas na konečnou směs. Vyrobené víno je jedinečnou kombinací lokalit z celé Kalifornie, které jsou smíchány dohromady, aby vzniklo jedinečné víno.
V nose hledejte překvapivě jemné a delikátní tóny červeného ovoce, které bychom u tak tmavého vína nečekali. V chuti se projeví očekávaná exploze koncentrovaných malin a tmavých švestek prokládaných karamelem, který ukazuje páteř vína. Třísloviny jsou měkké a představují spíše tříslovinu zaprášené slupky hroznů než tříslovinu poháněnou dřevem.
Vinař rád páruje svá vína s očekávanými i neočekávanými potravinami. Zde je několik jeho oblíbených: Šťavnatý steak, kuře BBG, párky v rohlíku, klobása, pizza pro milovníky masa a tmavý čokoládový dort.
V případě Backbone se tým vinařů ze společnosti Motto pohybuje na tenké hranici. Má tuhou páteř, jakou většina předpokládá u kalifornských Cabernetů, ale zároveň se vyznačuje jemnou elegancí. Do procesu zrání zapojují staré a kdysi použité dubové sudy i nerezové tanky, aby mohli experimentovat s různými úrovněmi každého z nich a najít tak dokonalou rovnováhu, kterou hledají. Všechny hrozny použité pro výrobu vína se fermentují a zrají odděleně. To vinaři umožňuje další kontrolu, když přijde čas na konečnou směs. Vyrobené víno je jedinečnou kombinací lokalit z celé Kalifornie, které jsou smíchány dohromady, aby vzniklo jedinečné víno.
V nose hledejte překvapivě jemné a delikátní tóny červeného ovoce, které bychom u tak tmavého vína nečekali. V chuti se projeví očekávaná exploze koncentrovaných malin a tmavých švestek prokládaných karamelem, který ukazuje páteř vína. Třísloviny jsou měkké a představují spíše tříslovinu zaprášené slupky hroznů než tříslovinu poháněnou dřevem.
Vinař rád páruje svá vína s očekávanými i neočekávanými potravinami. Zde je několik jeho oblíbených: Šťavnatý steak, kuře BBG, párky v rohlíku, klobása, pizza pro milovníky masa a tmavý čokoládový dort.
Login and Registration Form