Toto krásné víno Paxxo Rosso, pocházející z oblasti Veneto v severní Itálii, se skládá ze směsi hroznů Corvina Veronese (60 %), Cabernet Sauvignon (20 %), Merlot (10 %) a Rondinella (10 %). Pečlivé míchání dodává vínu vrstevnatou komplexnost, sofistikovanou strukturu a nezaměnitelný prvek jemnosti. Tyto ručně vybrané a jednovrstvé, na vzduchu částečně sušené hrozny se dokonale hodí pro toto vyzrálé, gurmánské víno, které je dobře strukturované a pozoruhodně přístupné. Velmi výrazné, silné italské červené víno.
Krásná, kořenitá vůně kandovaného ovoce se otevírá plnějším tónům vavřínu spolu s červeným a dokonale vyzrálým, rumem nasáklým ovocem. Přetrvávající tóny dubu jsou ve své přítomnosti jemné, přesto jsou dokonalou podporou intenzivní, tmavé, černé ovocné a kořeněné chuti. Plný, harmonicky zakulacený závěr tohoto hřejivého a měkkého červeného vína stále přetrvává, dokonale se hodí k ochuceným masům všeho druhu, divočině, tvrdým sýrům nebo třeba ke konfitované kachně.
Hluboká koncentrace chuti je výsledkem počátečního 35-40denního sušení hroznů na velkých sušících regálech, což zajišťuje intenzivní a silný výsledek. Tradiční vinařské postupy zapáleného vinaře Stefana Accordiniho zahrnují ruční sklizeň a 12měsíční kvašení vína ve francouzských dubových sudech.
komunikace en speed ol service