Tempranillo
Mauro Vendimia Seleccionada 2017
Lze skladovat ve sklepě po dobu 13 let. Před podáváním není třeba dekantovat.
Mariano García působil třicet let jako technický ředitel ve světoznámém vinařství Vega Sicilia v Ribera del Duero, než zahájil svůj vlastní projekt v Tudela de Duero jen 19 km severně od Madridu. Tato oblast je jedním z nejvýznamnějších španělských producentů vína a je známá svými plnými červenými víny z klasické odrůdy Tempranillo.
Celkem 80 hektarů vinic v Tudela de Duero a Santibáñez de Valcorba, kde jsou ideální podmínky pro výrobu plných červených vín díky horkým slunečným dnům a chladným nocím, které pomáhají zachovat svěžest a aromatickou komplexnost. Toto lahvování je vyrobeno z těch nejlepších hroznů z panství, které pocházejí ze starých vinic, a mladé víno zraje 32 měsíců ve francouzském a americkém dubu.
Dlouhodobé zrání vytváří mnohovrstevnatý a intenzivní chuťový profil s hladkými tříslovinami a dobře vyvinutou strukturou, který bude velmi dobře reagovat na uskladnění ve sklepě po dobu nejméně dalších deseti let. Vůně se otevírá výrazným tmavým ovocem spolu s tóny koření z doutníkové krabice, vanilky a toastu, zatímco první doušek odhalí velkorysé plné tělo, velmi hladký nástup a dlouhou, přetrvávající chuť tmavých bobulí.
Mariano García působil třicet let jako technický ředitel ve světoznámém vinařství Vega Sicilia v Ribera del Duero, než zahájil svůj vlastní projekt v Tudela de Duero jen 19 km severně od Madridu. Tato oblast je jedním z nejvýznamnějších španělských producentů vína a je známá svými plnými červenými víny z klasické odrůdy Tempranillo.
Celkem 80 hektarů vinic v Tudela de Duero a Santibáñez de Valcorba, kde jsou ideální podmínky pro výrobu plných červených vín díky horkým slunečným dnům a chladným nocím, které pomáhají zachovat svěžest a aromatickou komplexnost. Toto lahvování je vyrobeno z těch nejlepších hroznů z panství, které pocházejí ze starých vinic, a mladé víno zraje 32 měsíců ve francouzském a americkém dubu.
Dlouhodobé zrání vytváří mnohovrstevnatý a intenzivní chuťový profil s hladkými tříslovinami a dobře vyvinutou strukturou, který bude velmi dobře reagovat na uskladnění ve sklepě po dobu nejméně dalších deseti let. Vůně se otevírá výrazným tmavým ovocem spolu s tóny koření z doutníkové krabice, vanilky a toastu, zatímco první doušek odhalí velkorysé plné tělo, velmi hladký nástup a dlouhou, přetrvávající chuť tmavých bobulí.
Login and Registration Form