Ostatní červená vína
Scarpa Briccorosa Rouchet Monferrato Rosso 2011
Lze skladovat ve sklepě po dobu 7 let. Dekantujte 1 hodinu před podáváním.
Antica Casa Vinicola Scarpa je považována za jedno z nejlepších vinařství v Piemonte díky kombinaci osvědčených vinařských technik a vynikajícího terroir. Usedlost byla založena v roce 1854 a od té doby vyrábí kvalitní vína v kopcích Monferrato. Novodobá historie společnosti Scarpa se začala psát v 60. letech 20. století, kdy panství převzal Mario Pesce, který upřednostnil tradiční přístup k výrobě vína s velmi dlouhým zráním a kvašením v dřevěných kádích.
Rouchet je Scarpův výraz pro piemontskou odrůdu Ruché, protože panství leží mimo vymezené hranice pro tuto odrůdu a nemůže na svých etiketách používat její oficiální název. Hrozny pro toto lahvování pocházejí z 50hektarového panství Poderi Bricchi společnosti Scarpa v Castel Rocchero. Téměř 23 hektarů pozemku je zalesněno, což vytváří bohatou biologickou rozmanitost, která pomáhá udržovat zdravé vinice.
Ve vinařství se hrozny nechávají kvasit v nerezových tancích a mladé víno zraje v tanku po dobu jednoho roku, po kterém následuje další rok zrání v láhvi před uvedením na trh. Výsledkem je elegantní a rafinované červené víno s dostatkem dostatečné svěžesti odrůdy a jasným charakterem červeného ovoce. Vynikající víno k podávání se sýry nebo uzeninami nebo jako doplněk k čerstvým těstovinám podávaným s rajčatovou omáčkou.
Antica Casa Vinicola Scarpa je považována za jedno z nejlepších vinařství v Piemonte díky kombinaci osvědčených vinařských technik a vynikajícího terroir. Usedlost byla založena v roce 1854 a od té doby vyrábí kvalitní vína v kopcích Monferrato. Novodobá historie společnosti Scarpa se začala psát v 60. letech 20. století, kdy panství převzal Mario Pesce, který upřednostnil tradiční přístup k výrobě vína s velmi dlouhým zráním a kvašením v dřevěných kádích.
Rouchet je Scarpův výraz pro piemontskou odrůdu Ruché, protože panství leží mimo vymezené hranice pro tuto odrůdu a nemůže na svých etiketách používat její oficiální název. Hrozny pro toto lahvování pocházejí z 50hektarového panství Poderi Bricchi společnosti Scarpa v Castel Rocchero. Téměř 23 hektarů pozemku je zalesněno, což vytváří bohatou biologickou rozmanitost, která pomáhá udržovat zdravé vinice.
Ve vinařství se hrozny nechávají kvasit v nerezových tancích a mladé víno zraje v tanku po dobu jednoho roku, po kterém následuje další rok zrání v láhvi před uvedením na trh. Výsledkem je elegantní a rafinované červené víno s dostatkem dostatečné svěžesti odrůdy a jasným charakterem červeného ovoce. Vynikající víno k podávání se sýry nebo uzeninami nebo jako doplněk k čerstvým těstovinám podávaným s rajčatovou omáčkou.
Login and Registration Form