Syrah
Kaesler Stonehorse Shiraz 2018
Lze skladovat ve sklepě po dobu 8 let. Před podáváním není třeba dekantovat.
Manželé Kaeslerovi vysadili první vinice v údolí Barossa v roce 1893 a rychle se rozrostli na 96 akrů vinic odrůd Shiraz, Mourvedre a Grenache. Od samého počátku rodina sleduje dlouhodobý cíl, a proto praktikuje regenerativní zemědělství, přičemž každá generace se snaží zanechat půdu v lepším stavu, než v jakém ji našla.
Toto silné cuvee je pojmenováno po mohutných koních Clydesdale, které rodina v minulosti používala k orbě těžké jílovité půdy na svých vinicích před érou traktorů. Ovoce pro toto víno pochází z vybraných 33 až 45 let starých vinic a je vinifikováno klasickým kaeslerovským stylem s množstvím zralých ovocných chutí, které jsou zkroceny novými i použitými sudy z francouzského dubu.
Ve vůni dominují lákavé tóny lesních plodů, třešní a švestek, zatímco první doušek odhalí robustní plné tělo, pevné třísloviny a dobře vybudovanou strukturu. Díky bohatým tónům tmavého ovoce a průraznému profilu se skvěle hodí k vydatným pokrmům z červeného masa, jako jsou steaky, dušené hovězí maso nebo zvěřina, například zvěřina a divočák.
Manželé Kaeslerovi vysadili první vinice v údolí Barossa v roce 1893 a rychle se rozrostli na 96 akrů vinic odrůd Shiraz, Mourvedre a Grenache. Od samého počátku rodina sleduje dlouhodobý cíl, a proto praktikuje regenerativní zemědělství, přičemž každá generace se snaží zanechat půdu v lepším stavu, než v jakém ji našla.
Toto silné cuvee je pojmenováno po mohutných koních Clydesdale, které rodina v minulosti používala k orbě těžké jílovité půdy na svých vinicích před érou traktorů. Ovoce pro toto víno pochází z vybraných 33 až 45 let starých vinic a je vinifikováno klasickým kaeslerovským stylem s množstvím zralých ovocných chutí, které jsou zkroceny novými i použitými sudy z francouzského dubu.
Ve vůni dominují lákavé tóny lesních plodů, třešní a švestek, zatímco první doušek odhalí robustní plné tělo, pevné třísloviny a dobře vybudovanou strukturu. Díky bohatým tónům tmavého ovoce a průraznému profilu se skvěle hodí k vydatným pokrmům z červeného masa, jako jsou steaky, dušené hovězí maso nebo zvěřina, například zvěřina a divočák.
Login and Registration Form