Cabernet Sauvignon
Michael David Winery Freakshow Cabernet Sauvignon 2018
Lze skladovat ve sklepě po dobu 9 let. Před podáváním není třeba dekantovat.
Rodina Phillipsových pěstuje v Lodi ovoce a zeleninu již od 60. let 19. století, ale teprve v roce 1984 zde bratři Michael a David začali vyrábět víno, a to jen s pomocí stodoly, několika sudů a starého lisu. Dnes má dvojice více než 800 akrů vinic a zavedla přísnou řadu předpisů zvaných Lodi Rules, aby bylo vinařství co nejudržitelnější a zachovalo se pro další generace rodiny. V roce 2020 byli za tuto průkopnickou práci jmenováni americkým vinařstvím roku časopisu Wine Enthusiast.
Přestože se vinařství vážně věnuje vinařství a životnímu prostředí, vyrábí zábavná, lehká vína plná výrazných chutí. Jejich Freakshow Cabernet pochází z výjimečné vinice, která se nachází kousek od vinařství. Ovoce se sklízí v optimální zralosti a po vinifikaci zraje 14 měsíců ve francouzských dubových sudech.
Výsledkem je svalnaté, robustní víno připomínající siláka uvedeného na etiketě. Ve vůni se objevují svůdné tóny malin, švestek a tmavých třešní spolu s toasty, vanilkou a náznaky sladkého pekařského koření. Víno má robustní plné tělo, hladké třísloviny a dlouhý závěr, takže se skvěle hodí ke grilovaným masům, těstovinovým pokrmům na bázi rajčat nebo uzeninám.
Rodina Phillipsových pěstuje v Lodi ovoce a zeleninu již od 60. let 19. století, ale teprve v roce 1984 zde bratři Michael a David začali vyrábět víno, a to jen s pomocí stodoly, několika sudů a starého lisu. Dnes má dvojice více než 800 akrů vinic a zavedla přísnou řadu předpisů zvaných Lodi Rules, aby bylo vinařství co nejudržitelnější a zachovalo se pro další generace rodiny. V roce 2020 byli za tuto průkopnickou práci jmenováni americkým vinařstvím roku časopisu Wine Enthusiast.
Přestože se vinařství vážně věnuje vinařství a životnímu prostředí, vyrábí zábavná, lehká vína plná výrazných chutí. Jejich Freakshow Cabernet pochází z výjimečné vinice, která se nachází kousek od vinařství. Ovoce se sklízí v optimální zralosti a po vinifikaci zraje 14 měsíců ve francouzských dubových sudech.
Výsledkem je svalnaté, robustní víno připomínající siláka uvedeného na etiketě. Ve vůni se objevují svůdné tóny malin, švestek a tmavých třešní spolu s toasty, vanilkou a náznaky sladkého pekařského koření. Víno má robustní plné tělo, hladké třísloviny a dlouhý závěr, takže se skvěle hodí ke grilovaným masům, těstovinovým pokrmům na bázi rajčat nebo uzeninám.
Login and Registration Form