Pinot Noir
Davis Bynum Jane's Vineyard Pinot Noir 2017
Lze skladovat ve sklepě po dobu 7 let. Před podáváním není třeba dekantovat.
Davis Bynum byl prvním vinařem v Russian River Valley, který v 70. letech minulého století vyráběl Pinot Noir z jedné vinice. Patřil k průkopníkům regionu, kteří si uvědomili, že chladné klima je ideální pro Pinot Noir a Chardonnay, a rozhodl se napodobit burgundský přístup s jedinečným kalifornským nádechem. V roce 2007 převzal panství Bynumův velký přítel Greg Morthole, který pokračuje v odkazu svého učitele a snaží se o inovace při zachování nejvyšších možných standardů kvality.
Tento úžasný Pinot z jedné vinice je vyroben v bohatším stylu s množstvím tmavého ovoce vyváženého svěží svěžestí. Ve vůni se objevují tóny cassis, ostružin a zralých tmavých švestek, zatímco první doušek odhalí plné tělo, sametovou strukturu a velmi jemné třísloviny. Po vinifikaci víno zrálo 11 měsíců v kombinaci francouzského a maďarského dubu, což mu dodalo jemné tóny kouře a sladkého koření.
Síla a jemnost tohoto vína ho předurčují k tomu, aby se skvěle hodilo k bohatým kachním pokrmům, jako je pekingská kachna a saláty z uzené kachny. Zazáří také vedle rizota z červené řepy, těstovin podávaných s houbami a pečeného vepřového masa.
Davis Bynum byl prvním vinařem v Russian River Valley, který v 70. letech minulého století vyráběl Pinot Noir z jedné vinice. Patřil k průkopníkům regionu, kteří si uvědomili, že chladné klima je ideální pro Pinot Noir a Chardonnay, a rozhodl se napodobit burgundský přístup s jedinečným kalifornským nádechem. V roce 2007 převzal panství Bynumův velký přítel Greg Morthole, který pokračuje v odkazu svého učitele a snaží se o inovace při zachování nejvyšších možných standardů kvality.
Tento úžasný Pinot z jedné vinice je vyroben v bohatším stylu s množstvím tmavého ovoce vyváženého svěží svěžestí. Ve vůni se objevují tóny cassis, ostružin a zralých tmavých švestek, zatímco první doušek odhalí plné tělo, sametovou strukturu a velmi jemné třísloviny. Po vinifikaci víno zrálo 11 měsíců v kombinaci francouzského a maďarského dubu, což mu dodalo jemné tóny kouře a sladkého koření.
Síla a jemnost tohoto vína ho předurčují k tomu, aby se skvěle hodilo k bohatým kachním pokrmům, jako je pekingská kachna a saláty z uzené kachny. Zazáří také vedle rizota z červené řepy, těstovin podávaných s houbami a pečeného vepřového masa.
Login and Registration Form