Barbaresco
Mario Giribaldi Barbaresco 2015
Lze skladovat ve sklepě po dobu 7 let. Před podáváním není třeba dekantovat.
Toto elegantní Barbaresco je vyrobeno ze starých vinic Nebbiolo vysázených na vinici Neive Maria Giribaldiho, která se nachází v nadmořské výšce 350 metrů. Jižní expozice a vápenité půdy této odrůdě velmi vyhovují a pomáhají vytvářet rafinovaná vína s bohatým charakterem zralého ovoce a dobře vybudovanou strukturou vyváženou dostatečnou svěžestí. Ve vinařství se mošt vinifikuje v nerezových tancích a před lahvováním zraje 24 měsíců v dubových sudech.
Vůně je okamžitě okouzlující s výraznými tóny tmavých třešní, malin a divokých růží. Chuť nabízí plné tělo, pevné třísloviny a intenzivní chuť cassis, ostružin a černých třešní doplněnou o tóny hořké čokolády, kůže, tabáku a doutníkové krabice. Díky svému výraznému chuťovému profilu je toto víno skvělé na dalších přibližně 5 let do sklepa nebo na současné pití k pokrmům z červeného masa či těstovinám na bázi rajčat.
Azienda Agricola Mario Giribaldi je malé rodinné vinařství, které založil Giovanni Giribaldi v roce 1886. V rodině Giribaldi zůstávají tři generace, v současné době se na podniku podílí deset členů rodiny, kteří obhospodařují 30 hektarů v regionu Langhe, které jsou od roku 2004 certifikovány jako ekologické.
Toto elegantní Barbaresco je vyrobeno ze starých vinic Nebbiolo vysázených na vinici Neive Maria Giribaldiho, která se nachází v nadmořské výšce 350 metrů. Jižní expozice a vápenité půdy této odrůdě velmi vyhovují a pomáhají vytvářet rafinovaná vína s bohatým charakterem zralého ovoce a dobře vybudovanou strukturou vyváženou dostatečnou svěžestí. Ve vinařství se mošt vinifikuje v nerezových tancích a před lahvováním zraje 24 měsíců v dubových sudech.
Vůně je okamžitě okouzlující s výraznými tóny tmavých třešní, malin a divokých růží. Chuť nabízí plné tělo, pevné třísloviny a intenzivní chuť cassis, ostružin a černých třešní doplněnou o tóny hořké čokolády, kůže, tabáku a doutníkové krabice. Díky svému výraznému chuťovému profilu je toto víno skvělé na dalších přibližně 5 let do sklepa nebo na současné pití k pokrmům z červeného masa či těstovinám na bázi rajčat.
Azienda Agricola Mario Giribaldi je malé rodinné vinařství, které založil Giovanni Giribaldi v roce 1886. V rodině Giribaldi zůstávají tři generace, v současné době se na podniku podílí deset členů rodiny, kteří obhospodařují 30 hektarů v regionu Langhe, které jsou od roku 2004 certifikovány jako ekologické.
Login and Registration Form