Cabernet Sauvignon
Buccella Mica Cabernet Sauvignon 2019
Lze skladovat ve sklepě po dobu 11 let. Dekantujte 1 hodinu před podáváním.
Toto smyslné víno Buccella okamžitě upoutá vaši pozornost svým živým tmavě rubínovým odstínem a lákavou vůní cassis, černých třešní a hořké čokolády. První doušek odhalí hedvábně hladkou texturu, pevnou strukturu a velkorysé plné tělo, které doplňuje intenzivní chuť zralých bobulovin a kouřové tabákové tóny.
Ačkoli se víno vyrábí převážně z Cabernetu Sauvignon, Bucella přidává také menší množství Merlotu a Petit Verdotu, aby dodala výsledné směsi jemnost, a víno zraje 18 měsíců v dubových sudech, než je považováno za připravené k uvedení na trh. Buccella Mica Cabernet dokonale vystihuje lásku a vášeň manželů ke kalifornské vinařské zemi a je ideálním vínem k výjimečné večeři nebo ke sdílení s blízkou rodinou a přáteli.
Pozornost věnovaná detailům při výrobě tohoto vína je charakteristická pro společnost Bucella, kterou založili Alicia a Bill Deemovi v roce 2002. Manželé se do Napy a Sonomy zamilovali během líbánek a následně trávili dovolenou návštěvami místních vinařství, než se rozhodli zahájit vlastní projekt. Dnes si manželé získali skvělou pověst díky svým vínům nejvyšší kvality, která se obvykle vyrábějí z hroznů pocházejících z různých apelací a terroirů, což dodává hotovému vínu komplexnost.
Toto smyslné víno Buccella okamžitě upoutá vaši pozornost svým živým tmavě rubínovým odstínem a lákavou vůní cassis, černých třešní a hořké čokolády. První doušek odhalí hedvábně hladkou texturu, pevnou strukturu a velkorysé plné tělo, které doplňuje intenzivní chuť zralých bobulovin a kouřové tabákové tóny.
Ačkoli se víno vyrábí převážně z Cabernetu Sauvignon, Bucella přidává také menší množství Merlotu a Petit Verdotu, aby dodala výsledné směsi jemnost, a víno zraje 18 měsíců v dubových sudech, než je považováno za připravené k uvedení na trh. Buccella Mica Cabernet dokonale vystihuje lásku a vášeň manželů ke kalifornské vinařské zemi a je ideálním vínem k výjimečné večeři nebo ke sdílení s blízkou rodinou a přáteli.
Pozornost věnovaná detailům při výrobě tohoto vína je charakteristická pro společnost Bucella, kterou založili Alicia a Bill Deemovi v roce 2002. Manželé se do Napy a Sonomy zamilovali během líbánek a následně trávili dovolenou návštěvami místních vinařství, než se rozhodli zahájit vlastní projekt. Dnes si manželé získali skvělou pověst díky svým vínům nejvyšší kvality, která se obvykle vyrábějí z hroznů pocházejících z různých apelací a terroirů, což dodává hotovému vínu komplexnost.
Login and Registration Form