Ostatní červené směsi
First Drop Full Fat Red 2017
Lze skladovat ve sklepě po dobu 5 let. Před podáváním není třeba dekantovat.
Značku First Drop založili dva přátelé, Matt "Gantos" Gant a John "JR" Retsas, kteří chtěli vyrábět zábavná, neuctivá vína z nejkvalitnějšího ovoce z nejlepších australských vinařských oblastí. Dvojice pečlivě vybírá hrozny z nejlepších vinic v Adelaide Hills, McLaren Vale a Barossa Valley a při tvorbě svých lahodných cuvee pracuje s francouzskými, italskými, portugalskými a španělskými odrůdami.
Toto silné červené víno dostojí svému jménu díky výrazné směsi hroznů Touriga Nacional, Shiraz, Montepulciano, Nebbiolo, Barbera a Monastrell vypěstovaných v legendárním australském údolí Barossa. Dvě dominantní odrůdy, Montepulciano a Barbera, poskytují dostatek svěžesti, elegance a jasné bobulové chuti, zatímco Shiraz a Nebbiolo dodávají dostatek tříslovin a velkorysé plné tělo.
Mladé víno zraje 17 měsíců v sudech z francouzského dubu, než se konečně stáčí do lahví a uvolní na trh. To pomáhá vytvořit opojné, plné červené víno, které je plné zralého cassis, rozdrcených třešní a nádechů koření a dřevěného kouře v dlouhém závěru. Díky odvážnému chuťovému profilu se toto víno skvěle hodí k vydatným pokrmům z červeného masa, jako jsou grilovaná žebra, hovězí pečeně nebo bohaté dušené zvěřiny.
Značku First Drop založili dva přátelé, Matt "Gantos" Gant a John "JR" Retsas, kteří chtěli vyrábět zábavná, neuctivá vína z nejkvalitnějšího ovoce z nejlepších australských vinařských oblastí. Dvojice pečlivě vybírá hrozny z nejlepších vinic v Adelaide Hills, McLaren Vale a Barossa Valley a při tvorbě svých lahodných cuvee pracuje s francouzskými, italskými, portugalskými a španělskými odrůdami.
Toto silné červené víno dostojí svému jménu díky výrazné směsi hroznů Touriga Nacional, Shiraz, Montepulciano, Nebbiolo, Barbera a Monastrell vypěstovaných v legendárním australském údolí Barossa. Dvě dominantní odrůdy, Montepulciano a Barbera, poskytují dostatek svěžesti, elegance a jasné bobulové chuti, zatímco Shiraz a Nebbiolo dodávají dostatek tříslovin a velkorysé plné tělo.
Mladé víno zraje 17 měsíců v sudech z francouzského dubu, než se konečně stáčí do lahví a uvolní na trh. To pomáhá vytvořit opojné, plné červené víno, které je plné zralého cassis, rozdrcených třešní a nádechů koření a dřevěného kouře v dlouhém závěru. Díky odvážnému chuťovému profilu se toto víno skvěle hodí k vydatným pokrmům z červeného masa, jako jsou grilovaná žebra, hovězí pečeně nebo bohaté dušené zvěřiny.
Login and Registration Form