Zinfandel
Chronic Cellars Dead Nuts 2017
Lze skladovat ve sklepě po dobu 8 let. Před podáváním není třeba dekantovat.
Společnost Chronic Cellars založili bratři Josh a Jake Beckettovi v roce 2004 z touhy proměnit "chronické" neboli špičkové ovoce v lahodná a dostupná vína. Sourozenci vyrůstali v Paso Robles v Kalifornii a v prvních letech pomáhali v rodinném vinařství při mytí sudů a stáčení vína. Tyto dovednosti a silná pracovní morálka se jim později hodily při zakládání vlastního vinařství od nuly.
Díky svým kořenům v Paso Robles mají bratři přístup k nejkvalitnějšímu ovoci z regionu, které vybírá vinař Josh. Snaží se používat ty nejlepší suroviny, kdykoli je to možné, aby vytvořili bohaté ovocné směsi. Jejich výrazné etikety jsou také výsledkem místního partnerství díky starému příteli a umělci, který jejich odvážná a osobitá vína interpretuje ve vizuální podobě.
Tato svérázná láhev se jmenuje "Dead Nuts" podle starých ořešáků a mandloní, které musely být odstraněny, aby uvolnily místo vinicám bratrů. Je to výrazná směs odrůd Zinfandel a Petite Sirah s kapkou Tempranilla. Očekávejte opulentní chuť tmavého ovoce a tóny koření, tabákových listů a lékořice s velkorysým plným tělem a pevnými tříslovinami.
Společnost Chronic Cellars založili bratři Josh a Jake Beckettovi v roce 2004 z touhy proměnit "chronické" neboli špičkové ovoce v lahodná a dostupná vína. Sourozenci vyrůstali v Paso Robles v Kalifornii a v prvních letech pomáhali v rodinném vinařství při mytí sudů a stáčení vína. Tyto dovednosti a silná pracovní morálka se jim později hodily při zakládání vlastního vinařství od nuly.
Díky svým kořenům v Paso Robles mají bratři přístup k nejkvalitnějšímu ovoci z regionu, které vybírá vinař Josh. Snaží se používat ty nejlepší suroviny, kdykoli je to možné, aby vytvořili bohaté ovocné směsi. Jejich výrazné etikety jsou také výsledkem místního partnerství díky starému příteli a umělci, který jejich odvážná a osobitá vína interpretuje ve vizuální podobě.
Tato svérázná láhev se jmenuje "Dead Nuts" podle starých ořešáků a mandloní, které musely být odstraněny, aby uvolnily místo vinicám bratrů. Je to výrazná směs odrůd Zinfandel a Petite Sirah s kapkou Tempranilla. Očekávejte opulentní chuť tmavého ovoce a tóny koření, tabákových listů a lékořice s velkorysým plným tělem a pevnými tříslovinami.
Login and Registration Form