Šampaňské
Champagne Larmandier Bernier Longitude Blanc de Blancs Premier Cru
Lze skladovat ve sklepě po dobu 9 let. Podávejte chlazené.
Champagne Larmandier-Bernier provozují Pierre a Sophie Larmandierovi, kteří již několik desetiletí hospodaří na statku biodynamickým způsobem. Manželé vlastní přibližně 15 hektarů vinic v Côte des Blancs, které zahrnují vinice Grand Cru v Cramant, Chouilly, Oger a Avize a pozemky Premier Cru ve Vertus.
Aby měli Larmandierovi jistotu, že začínají s těmi nejlepšími surovinami, nepoužívají žádné herbicidy a veškeré ovoce sklízejí ručně. Ve vinařství pracují při kvašení s divokými kvasinkami namísto používání komerčních kvasinek. Toto konkrétní šampaňské, Longitude, je pojmenováno pro svou velkou délku a čistý styl s ovocem pocházejícím z Vertus, Oger, Avize a Cramant, které leží blízko 4. poledníku.
Tento Blanc de Blancs, vyrobený ze 100% Chardonnay, začíná svůj život počáteční fermentací v dubových sudech a následným zráním v láhvi po dobu nejméně dvou let. Když je šampaňské připraveno k rozlévání, přidává se malá dávka pouhých 3 gramů cukru na litr, aby se mu dodala jemnost. Výsledkem je živé šampaňské s pozoruhodnou mineralitou a přesností chuti. Skvělé šampaňské k podávání jako aperitiv nebo na několik dalších let do sklepa.
Champagne Larmandier-Bernier provozují Pierre a Sophie Larmandierovi, kteří již několik desetiletí hospodaří na statku biodynamickým způsobem. Manželé vlastní přibližně 15 hektarů vinic v Côte des Blancs, které zahrnují vinice Grand Cru v Cramant, Chouilly, Oger a Avize a pozemky Premier Cru ve Vertus.
Aby měli Larmandierovi jistotu, že začínají s těmi nejlepšími surovinami, nepoužívají žádné herbicidy a veškeré ovoce sklízejí ručně. Ve vinařství pracují při kvašení s divokými kvasinkami namísto používání komerčních kvasinek. Toto konkrétní šampaňské, Longitude, je pojmenováno pro svou velkou délku a čistý styl s ovocem pocházejícím z Vertus, Oger, Avize a Cramant, které leží blízko 4. poledníku.
Tento Blanc de Blancs, vyrobený ze 100% Chardonnay, začíná svůj život počáteční fermentací v dubových sudech a následným zráním v láhvi po dobu nejméně dvou let. Když je šampaňské připraveno k rozlévání, přidává se malá dávka pouhých 3 gramů cukru na litr, aby se mu dodala jemnost. Výsledkem je živé šampaňské s pozoruhodnou mineralitou a přesností chuti. Skvělé šampaňské k podávání jako aperitiv nebo na několik dalších let do sklepa.
Login and Registration Form