Bordeaux čevené směsi
Robert Mondavi Maestro 2018
Pijte jej nyní nebo nechte ve sklepě až 15-20 let. Doporučuje se dekantovat hodinu před podáváním.
Il Maestro je víno věnované Robertu Mondavimu. Bylo vytvořeno k 50. výročí stejnojmenného vinařství na počest muže, který byl po mnoho let vůdčí inspirací a skutečným Mistrem vína (Maestro) v Napa Valley.
Robert Mondavi Maestro je elegantní a šťavnatá směs 50 % Cabernet Sauvignon, 17 % Cabernet Franc, 17 % Petit Verdot, 11 % Merlot a 5 % Malbec. Hrozny pocházející z Oak Knoll District a Carneros se sklízejí ručně za chladného rána. Kvašení probíhá v kombinaci francouzského dubu pro získání jemných tříslovin a nerezové oceli pro zachování svěžesti ovoce. Po 25 dnech macerace se víno přesouvá do nových sudů z francouzského dubu, kde probíhá druhá a třetí fáze po dobu 24 měsíců.
Víno má tmavě fialovou barvu s rubínovými odlesky. Ve vůni se projevuje koncentrovaný buket červených švestek, třešní, černého rybízu a čokoládových lanýžů, následovaný tóny ostružinového želé, tabáku a kandovaného rajčete. V chuti je mohutné a opulentní se slaným extraktem a pevnými, ale měkkými tříslovinami. Ideální ke steaku T-bone, jehněčímu, hovězímu burgeru nebo svíčkové, stejně tak je vynikající ke středně vyzrálým sýrům.
Il Maestro je víno věnované Robertu Mondavimu. Bylo vytvořeno k 50. výročí stejnojmenného vinařství na počest muže, který byl po mnoho let vůdčí inspirací a skutečným Mistrem vína (Maestro) v Napa Valley.
Robert Mondavi Maestro je elegantní a šťavnatá směs 50 % Cabernet Sauvignon, 17 % Cabernet Franc, 17 % Petit Verdot, 11 % Merlot a 5 % Malbec. Hrozny pocházející z Oak Knoll District a Carneros se sklízejí ručně za chladného rána. Kvašení probíhá v kombinaci francouzského dubu pro získání jemných tříslovin a nerezové oceli pro zachování svěžesti ovoce. Po 25 dnech macerace se víno přesouvá do nových sudů z francouzského dubu, kde probíhá druhá a třetí fáze po dobu 24 měsíců.
Víno má tmavě fialovou barvu s rubínovými odlesky. Ve vůni se projevuje koncentrovaný buket červených švestek, třešní, černého rybízu a čokoládových lanýžů, následovaný tóny ostružinového želé, tabáku a kandovaného rajčete. V chuti je mohutné a opulentní se slaným extraktem a pevnými, ale měkkými tříslovinami. Ideální ke steaku T-bone, jehněčímu, hovězímu burgeru nebo svíčkové, stejně tak je vynikající ke středně vyzrálým sýrům.
Login and Registration Form