Syrah
Charles Smith K Vintners Motor City Kitty Syrah 2016
Lze skladovat ve sklepě po dobu 10 let. Před podáváním není třeba dekantovat.
Charles Smith vyrostl kousek od Sacramenta na úpatí pohoří Sierra Nevada a vybudoval si kariéru cestování po světě a řízení rockových kapel. Tato práce ho zavedla do celé Evropy, kde se zamiloval do dobrého vína, což ho později přimělo naučit se vyrábět víno a nakonec založit vlastní vinařství.
Smith začal vyrábět vína pod vlastní značkou v roce 2001, kdy vydal sérii pouhých 300 kusů vín z nejkvalitnějšího ovoce ze státu Washington. Od té doby byl časopisy Food & Wine, Seattle Magazine a Wine Enthusiast jmenován vinařem roku. Toto průrazné víno Syrah, pojmenované po Smithově domácí kočce, ukazuje Smithův typický vinařský styl se šťavnatým tmavým ovocem, hladkými tříslovinami a velkorysým a silným plným tělem.
Ovoce pro toto lahvování pochází z vinic Oldfield a Boushey v údolí Yakima Valley a kvasí se pomocí divokých kvasinek v betonových tancích. Mladé víno pak před lahvováním zrálo 19 měsíců ve francouzských dubových sudech. Toto delší zrání dodává bohaté chuti tmavých třešní, ostružin a cassis hluboké a komplexní tóny koření, uzeného masa a země. Fantastické víno, které se hodí k vydatným pokrmům z červeného masa, jako jsou grilovaná žebírka nebo steaky, nebo které si můžete nechat ve sklepě na další desetiletí.
Charles Smith vyrostl kousek od Sacramenta na úpatí pohoří Sierra Nevada a vybudoval si kariéru cestování po světě a řízení rockových kapel. Tato práce ho zavedla do celé Evropy, kde se zamiloval do dobrého vína, což ho později přimělo naučit se vyrábět víno a nakonec založit vlastní vinařství.
Smith začal vyrábět vína pod vlastní značkou v roce 2001, kdy vydal sérii pouhých 300 kusů vín z nejkvalitnějšího ovoce ze státu Washington. Od té doby byl časopisy Food & Wine, Seattle Magazine a Wine Enthusiast jmenován vinařem roku. Toto průrazné víno Syrah, pojmenované po Smithově domácí kočce, ukazuje Smithův typický vinařský styl se šťavnatým tmavým ovocem, hladkými tříslovinami a velkorysým a silným plným tělem.
Ovoce pro toto lahvování pochází z vinic Oldfield a Boushey v údolí Yakima Valley a kvasí se pomocí divokých kvasinek v betonových tancích. Mladé víno pak před lahvováním zrálo 19 měsíců ve francouzských dubových sudech. Toto delší zrání dodává bohaté chuti tmavých třešní, ostružin a cassis hluboké a komplexní tóny koření, uzeného masa a země. Fantastické víno, které se hodí k vydatným pokrmům z červeného masa, jako jsou grilovaná žebírka nebo steaky, nebo které si můžete nechat ve sklepě na další desetiletí.
Login and Registration Form