Cabernet Sauvignon
Dunham Cellars Cabernet Sauvignon XXIII 2017
Pijte nyní nebo nechte ve sklepě až 12 let. Před podáváním není třeba dekantovat.
Dunham Cellars sídlí ve svérázném leteckém hangáru z druhé světové války a je jedním z nejslavnějších malých rodinných vinařství v úchvatném údolí Walla Walla ve státě Washington. Přestože vinařství začalo vyrábět víno teprve před více než 25 lety, je proslulé svými silnými Cabernety a směsmi ve stylu Bordeaux.
Tento jejich vlajkový Cabernet je smíchán s trochou Merlotu, Malbecu a Petit Verdotu pro větší komplexnost. Ovoce pochází z jejich špičkových vinic ve Walla Walla a Columbia Valley, kde jsou ideální podmínky pro výrobu prvotřídního vína. Po příchodu do vinařství probíhá kvašení v nerezových tancích a následné zrání ve francouzských a amerických dubových sudech po delší dobu.
Očekávejte bohaté aroma cedrového dřeva a koření z dubu, stejně jako šťavnaté aroma cassis, brusinek a švestek, které přetrvává ve sklenici. V chuti je víno robustní, plné, podpořené pevnými tříslovinami a dobře vybudovanou strukturou, která tomuto výraznému Cab pomůže dobře zestárnout ve sklepě. Vychutnejte si ho nyní k vydatným pokrmům z červeného masa, jako je steak z hřbetu, grilované maso nebo zvěřina, například zvěřina a divočák.
Dunham Cellars sídlí ve svérázném leteckém hangáru z druhé světové války a je jedním z nejslavnějších malých rodinných vinařství v úchvatném údolí Walla Walla ve státě Washington. Přestože vinařství začalo vyrábět víno teprve před více než 25 lety, je proslulé svými silnými Cabernety a směsmi ve stylu Bordeaux.
Tento jejich vlajkový Cabernet je smíchán s trochou Merlotu, Malbecu a Petit Verdotu pro větší komplexnost. Ovoce pochází z jejich špičkových vinic ve Walla Walla a Columbia Valley, kde jsou ideální podmínky pro výrobu prvotřídního vína. Po příchodu do vinařství probíhá kvašení v nerezových tancích a následné zrání ve francouzských a amerických dubových sudech po delší dobu.
Očekávejte bohaté aroma cedrového dřeva a koření z dubu, stejně jako šťavnaté aroma cassis, brusinek a švestek, které přetrvává ve sklenici. V chuti je víno robustní, plné, podpořené pevnými tříslovinami a dobře vybudovanou strukturou, která tomuto výraznému Cab pomůže dobře zestárnout ve sklepě. Vychutnejte si ho nyní k vydatným pokrmům z červeného masa, jako je steak z hřbetu, grilované maso nebo zvěřina, například zvěřina a divočák.
Login and Registration Form