Barbaresco
Castello di Verduno Barbaresco Rabaja 2016
Lze skladovat ve sklepě po dobu 14 let. Dekantujte 1 hodinu před podáváním.
Castello di Verduno je pojmenováno podle malebného hradu ze 16. století, který se nachází v obci Verduno v Barolu. Usedlost vlastní Gabriella Burlotto a Franco Bianco a má respektovanou pověst pro výrobu vynikajících vín Barolo a Barbaresco. Verduno je požehnáno některými z nejlepších terroirů regionu, včetně ceněných vinic Monvigliero a Rabaja, které jsou obhospodařovány ekologicky a sklízeny ručně, aby se do vinařství dostalo jen to nejkvalitnější ovoce.
Toto Barbaresco z jedné vinice pochází výhradně z vinice Rabaja společnosti Verduno, která je jedním z nejlepších křížových vinic pro Nebbiolo. Jihozápadně orientovaná vinice se sklízí v říjnu v optimální zralosti a má tendenci produkovat obzvláště silné a intenzivní Barbaresco. Mladé víno zraje 24 měsíců ve velkých sudech ze slavonského dubu před lahvováním a uvedením na trh.
Vůně je bohatá na tmavé ovoce a tóny sušených bylin a kůže, zatímco první doušek odhalí bohaté plné tělo vyvážené jemnou svěžestí. Díky síle a pevné struktuře je toto víno skvělou volbou pro delší skladování ve sklepě nebo pro vychutnání nyní vedle vydatných pokrmů z červeného masa, jako je steak nebo zvěřina.
Castello di Verduno je pojmenováno podle malebného hradu ze 16. století, který se nachází v obci Verduno v Barolu. Usedlost vlastní Gabriella Burlotto a Franco Bianco a má respektovanou pověst pro výrobu vynikajících vín Barolo a Barbaresco. Verduno je požehnáno některými z nejlepších terroirů regionu, včetně ceněných vinic Monvigliero a Rabaja, které jsou obhospodařovány ekologicky a sklízeny ručně, aby se do vinařství dostalo jen to nejkvalitnější ovoce.
Toto Barbaresco z jedné vinice pochází výhradně z vinice Rabaja společnosti Verduno, která je jedním z nejlepších křížových vinic pro Nebbiolo. Jihozápadně orientovaná vinice se sklízí v říjnu v optimální zralosti a má tendenci produkovat obzvláště silné a intenzivní Barbaresco. Mladé víno zraje 24 měsíců ve velkých sudech ze slavonského dubu před lahvováním a uvedením na trh.
Vůně je bohatá na tmavé ovoce a tóny sušených bylin a kůže, zatímco první doušek odhalí bohaté plné tělo vyvážené jemnou svěžestí. Díky síle a pevné struktuře je toto víno skvělou volbou pro delší skladování ve sklepě nebo pro vychutnání nyní vedle vydatných pokrmů z červeného masa, jako je steak nebo zvěřina.
Login and Registration Form