Chateauneuf du Pape
Bosquet des Papes A la Gloire de Mon Grand Pere Chateauneuf Du Pape 2017
Lze skladovat ve sklepě po dobu 15 let. Před podáváním není třeba dekantovat.
Bosquet des Papes koupili Boironové hned v roce 1860 a nyní je rodinné sídlo ve schopných rukou šesté generace. Jedna z nejstarších vinařských rodin v apelaci Chateauneuf du Pape se dnes specializuje na výrobu vín v tradičním stylu ze svých 40 parcel vinic rozprostřených po celém regionu. Průměrné stáří jejich vinic je 50 let, což pomáhá vytvářet intenzivní, dobře strukturovaná vína, která krásně zrají 8-10 let i déle.
Toto velkolepé Chateauneuf du Pape je vyrobeno převážně z 60-80 let staré révy Grenache vysazené v Gardioles spolu s trochou Cinsault. Po příchodu do vinařství hrozny kvasí v betonových kádích s řízenou teplotou po dobu přibližně 35 dní. Poté se víno přelévá do demižonů a velkých dubových sudů, kde se v závislosti na ročníku uchovává 12-18 měsíců.
Dlouhá doba zrání dodává tomuto opulentnímu vínu eleganci a vyrovnanost, které překypuje tóny rozdrceného cassis, ostružin, švestek a tmavých třešní. Na patře se projevuje velkorysé plné tělo, robustní třísloviny a dobře definovaná struktura vedoucí k dlouhému závěru. Díky mohutnému chuťovému profilu se toto víno skvěle hodí k dalšímu zrání nebo si ho můžete vychutnat nyní k vydatným pokrmům ze zvěřiny nebo hovězího masa, jako je pečená zvěřina nebo dušené hovězí.
Bosquet des Papes koupili Boironové hned v roce 1860 a nyní je rodinné sídlo ve schopných rukou šesté generace. Jedna z nejstarších vinařských rodin v apelaci Chateauneuf du Pape se dnes specializuje na výrobu vín v tradičním stylu ze svých 40 parcel vinic rozprostřených po celém regionu. Průměrné stáří jejich vinic je 50 let, což pomáhá vytvářet intenzivní, dobře strukturovaná vína, která krásně zrají 8-10 let i déle.
Toto velkolepé Chateauneuf du Pape je vyrobeno převážně z 60-80 let staré révy Grenache vysazené v Gardioles spolu s trochou Cinsault. Po příchodu do vinařství hrozny kvasí v betonových kádích s řízenou teplotou po dobu přibližně 35 dní. Poté se víno přelévá do demižonů a velkých dubových sudů, kde se v závislosti na ročníku uchovává 12-18 měsíců.
Dlouhá doba zrání dodává tomuto opulentnímu vínu eleganci a vyrovnanost, které překypuje tóny rozdrceného cassis, ostružin, švestek a tmavých třešní. Na patře se projevuje velkorysé plné tělo, robustní třísloviny a dobře definovaná struktura vedoucí k dlouhému závěru. Díky mohutnému chuťovému profilu se toto víno skvěle hodí k dalšímu zrání nebo si ho můžete vychutnat nyní k vydatným pokrmům ze zvěřiny nebo hovězího masa, jako je pečená zvěřina nebo dušené hovězí.
Login and Registration Form