Ostatní červené směsi
Quintarelli Primofiore 2018
Lze skladovat ve sklepě po dobu 9 let. Před podáváním není třeba dekantovat.
Quintarelli je všeobecně považováno za nejlepší vinařství v oblasti Valpolicella díky vizi a vášni jediného muže, Giuseppeho Quintarelliho. V době, kdy se mnoho jeho sousedů přiklonilo k metodám hromadné výroby, trval Giuseppe na dodržování tradičních vinařských postupů, jako je dlouhé zrání a ruční sklizeň na vinicích. V posledních letech se toto odhodlání vyplatilo a vína rodiny Quintarelli jsou nyní vyhledávána sběrateli po celém světě.
Společnost Quintarelli se také rychle ujala inovací a nových nápadů, jako je například červené víno Primofiore, které se skládá z odrůd Cabernet Franc a Cabernet Sauvignon smíchaných s místními odrůdami Corvina a Corvinone. Víno zraje v dubových sudech, aby se složky směsi propojily a dodaly mu lesk a jemnost.
Vůně se otevírá atraktivními tóny čerstvých fialek, sušených bylin, cassis a černých třešní, zatímco chuť nabízí šťavnaté tmavé ovoce a tóny doutníkové krabice, lékořice a máty. Dobře zakulacená textura a hladké třísloviny dělají z tohoto vína velmi nenáročné víno, které lze kombinovat s různými pokrmy od uzenin a sýrů až po vydatnou zvěřinu nebo dušené hovězí maso.
Quintarelli je všeobecně považováno za nejlepší vinařství v oblasti Valpolicella díky vizi a vášni jediného muže, Giuseppeho Quintarelliho. V době, kdy se mnoho jeho sousedů přiklonilo k metodám hromadné výroby, trval Giuseppe na dodržování tradičních vinařských postupů, jako je dlouhé zrání a ruční sklizeň na vinicích. V posledních letech se toto odhodlání vyplatilo a vína rodiny Quintarelli jsou nyní vyhledávána sběrateli po celém světě.
Společnost Quintarelli se také rychle ujala inovací a nových nápadů, jako je například červené víno Primofiore, které se skládá z odrůd Cabernet Franc a Cabernet Sauvignon smíchaných s místními odrůdami Corvina a Corvinone. Víno zraje v dubových sudech, aby se složky směsi propojily a dodaly mu lesk a jemnost.
Vůně se otevírá atraktivními tóny čerstvých fialek, sušených bylin, cassis a černých třešní, zatímco chuť nabízí šťavnaté tmavé ovoce a tóny doutníkové krabice, lékořice a máty. Dobře zakulacená textura a hladké třísloviny dělají z tohoto vína velmi nenáročné víno, které lze kombinovat s různými pokrmy od uzenin a sýrů až po vydatnou zvěřinu nebo dušené hovězí maso.
Login and Registration Form