Zinfandel
Francis Ford Coppola Director's Cut Zinfandel 2018
Lze skladovat ve sklepě po dobu několik let. Dekantace je nepovinná, maximálně půl hodiny před podáváním.
V roce 2006 se proslulý filmový režisér Francis Ford Coppola pustil do podnikání s vínem a koupil a zrenovoval zámek Chateau Souverain v okrese Sonoma. Vybudoval vinařství, které bylo vizuálně inspirováno slavným kodaňským zábavním parkem Tivoli Gardens, místem, kde si dospělí mohou vychutnat chuť úžasného vína Coppola, zatímco si jejich děti hrají.
Coppolovi mají významné vinařské dědictví. Agostino Coppola, dědeček Francise Forda, namáčel vlastní víno ve sklepě svého newyorského bytu a používal k tomu podomácku vyrobené cementové sudy. Sám Francis Ford Coppola sbíral víno více než 30 let a lahodná řada vín, která jsou nyní k dispozici ve Vinařství Francis Ford Coppola, je vyvrcholením jeho celoživotní posedlosti.
Zinfandel Director's Cut má tmavě karmínovou barvu, z níž se line vůně ostružinového koláče: džem, skořice, hnědý cukr a anýz. V chuti se objevuje hravé červené ovoce. Šťavnaté tóny jahod se mísí s prvky červených třešní a karamelu. V ústech je víno měkké, s vyváženou kyselinkou a tříslovinami. Zinfandel se mísí s pořádným kusem Petite Sirah a trochou Cabernet Sauvignon. Doplní řadu pokrmů, přemýšlejte o jeho spojení s grilovaným zeleninovým kebabem, gulášem nebo vydatným steakem.
V roce 2006 se proslulý filmový režisér Francis Ford Coppola pustil do podnikání s vínem a koupil a zrenovoval zámek Chateau Souverain v okrese Sonoma. Vybudoval vinařství, které bylo vizuálně inspirováno slavným kodaňským zábavním parkem Tivoli Gardens, místem, kde si dospělí mohou vychutnat chuť úžasného vína Coppola, zatímco si jejich děti hrají.
Coppolovi mají významné vinařské dědictví. Agostino Coppola, dědeček Francise Forda, namáčel vlastní víno ve sklepě svého newyorského bytu a používal k tomu podomácku vyrobené cementové sudy. Sám Francis Ford Coppola sbíral víno více než 30 let a lahodná řada vín, která jsou nyní k dispozici ve Vinařství Francis Ford Coppola, je vyvrcholením jeho celoživotní posedlosti.
Zinfandel Director's Cut má tmavě karmínovou barvu, z níž se line vůně ostružinového koláče: džem, skořice, hnědý cukr a anýz. V chuti se objevuje hravé červené ovoce. Šťavnaté tóny jahod se mísí s prvky červených třešní a karamelu. V ústech je víno měkké, s vyváženou kyselinkou a tříslovinami. Zinfandel se mísí s pořádným kusem Petite Sirah a trochou Cabernet Sauvignon. Doplní řadu pokrmů, přemýšlejte o jeho spojení s grilovaným zeleninovým kebabem, gulášem nebo vydatným steakem.
Login and Registration Form