Sangiovese
Casanova di Neri Rosso di Montalcino 2020
Pijte nyní až do roku 2030.
Dvě hodiny před podáváním dekantujte.
Ačkoli společnost Casanova di Neri založil Giovanni Neri teprve v roce 1971, rychle si získala pověst jednoho z nejlepších toskánských výrobců. Nyní je v rukou Giovanniho syna Giacoma a díky důrazu rodiny Neri na využívání nejmodernějších technologií k odhalení potenciálu svých nejlepších vinic získalo panství řadu ocenění a uznání od vinařských kritiků z celého světa.
Dravé Rosso di Montalcino od společnosti Giacomo vyniká vůní světlých třešní, šťavnatých lesních plodů a sladké lékořice. Na patře se objevují připomínky 15 měsíců zrání v dubových sudech s tóny vanilky, toastů a pekařského koření. Výrazný zemitý charakter, hluboké chutě a vyvažující svěžest dělají z této láhve ideálního partnera pro klasické italské těstoviny připravené s bohatým rajčatovým ragú nebo robustní dušenou zvěřinu.
Považováno za živější a přístupnější než jeho starší bratr Brunello di Montalcino, obě vína mají mnoho společných rysů, protože obě musí být vyrobena ze 100% hroznů Sangiovese Grosso pěstovaných na svazích kolem malebného městečka Montalcino na vrcholu kopce. Rodina Neri strávila léta zdokonalováním svého "malého Brunella", aby vytvořila víno, které si můžete vychutnat brzy po uvedení na trh nebo nechat ležet ve sklepě několik let.
Dvě hodiny před podáváním dekantujte.
Ačkoli společnost Casanova di Neri založil Giovanni Neri teprve v roce 1971, rychle si získala pověst jednoho z nejlepších toskánských výrobců. Nyní je v rukou Giovanniho syna Giacoma a díky důrazu rodiny Neri na využívání nejmodernějších technologií k odhalení potenciálu svých nejlepších vinic získalo panství řadu ocenění a uznání od vinařských kritiků z celého světa.
Dravé Rosso di Montalcino od společnosti Giacomo vyniká vůní světlých třešní, šťavnatých lesních plodů a sladké lékořice. Na patře se objevují připomínky 15 měsíců zrání v dubových sudech s tóny vanilky, toastů a pekařského koření. Výrazný zemitý charakter, hluboké chutě a vyvažující svěžest dělají z této láhve ideálního partnera pro klasické italské těstoviny připravené s bohatým rajčatovým ragú nebo robustní dušenou zvěřinu.
Považováno za živější a přístupnější než jeho starší bratr Brunello di Montalcino, obě vína mají mnoho společných rysů, protože obě musí být vyrobena ze 100% hroznů Sangiovese Grosso pěstovaných na svazích kolem malebného městečka Montalcino na vrcholu kopce. Rodina Neri strávila léta zdokonalováním svého "malého Brunella", aby vytvořila víno, které si můžete vychutnat brzy po uvedení na trh nebo nechat ležet ve sklepě několik let.
Login and Registration Form