Pinot Noir
Cloudy Bay Pinot Noir 2020
Lze skladovat ve sklepě po dobu 8 let. Dekantovat 1 hodinu
Cloudy bay je synonymem pro Sauvignon Blanc, ale jeho Pinot Noir by měl být stejně vysoce hodnocen!
Barva je jasně rubínově červená. Ve vůni se objevují třešně, borůvky, brusinky a náznaky koření, jako je skořice a zázvor. V chuti se na jazyku rozvoní zralé ovoce a projeví se čokoláda, černé třešně, koření, zemitost a kůže. Elegantní třísloviny se krásně integrují a kyselina je perfektní. Závěr je vytrvalý a plný chuti - chcete, aby pokračoval dál a dál, a to se také děje!
Tato omáčka se skvěle hodí ke grilovaným žebírkům, hovězímu masu, lososu, krůtě, kuřeti a sýru. Může mu prospět mírné zchlazení a určitě se ještě více zlepší, pokud se dekantuje.
Tóny čajových lístků, skořice a zázvoru se dokonale mísí s třešňovo-borůvkovým jádrem. Víno je nejlepší s trochou chladu, příliš teplé začne působit trochu vodnatě.
Vinařství Cloudy Bay Vineyards vzniklo v roce 1985 a tehdy mělo vizi, která se rozhodně naplnila. Chtěli vyrábět "vína z regionu" a pěstovat ty nejlepší hrozny pro konkrétní terroir. To spojili s používáním inovativních vinařských technik, s bezkonkurenčním důrazem na detail a s minimálními zásahy. Výsledkem jsou vína velkolepé kvality, která jsou konzistentní a na samé špičce.
Cloudy bay je synonymem pro Sauvignon Blanc, ale jeho Pinot Noir by měl být stejně vysoce hodnocen!
Barva je jasně rubínově červená. Ve vůni se objevují třešně, borůvky, brusinky a náznaky koření, jako je skořice a zázvor. V chuti se na jazyku rozvoní zralé ovoce a projeví se čokoláda, černé třešně, koření, zemitost a kůže. Elegantní třísloviny se krásně integrují a kyselina je perfektní. Závěr je vytrvalý a plný chuti - chcete, aby pokračoval dál a dál, a to se také děje!
Tato omáčka se skvěle hodí ke grilovaným žebírkům, hovězímu masu, lososu, krůtě, kuřeti a sýru. Může mu prospět mírné zchlazení a určitě se ještě více zlepší, pokud se dekantuje.
Tóny čajových lístků, skořice a zázvoru se dokonale mísí s třešňovo-borůvkovým jádrem. Víno je nejlepší s trochou chladu, příliš teplé začne působit trochu vodnatě.
Vinařství Cloudy Bay Vineyards vzniklo v roce 1985 a tehdy mělo vizi, která se rozhodně naplnila. Chtěli vyrábět "vína z regionu" a pěstovat ty nejlepší hrozny pro konkrétní terroir. To spojili s používáním inovativních vinařských technik, s bezkonkurenčním důrazem na detail a s minimálními zásahy. Výsledkem jsou vína velkolepé kvality, která jsou konzistentní a na samé špičce.
Login and Registration Form