Bordeaux čevené směsi
Chateau Malescot Saint Exupery 2018
Lze skladovat ve sklepě po dobu 25 let. Před podáváním není třeba dekantovat.
Marguax nemá nouzi o příkladné zámky, jako je tento historický statek, který pochází z roku 1697, kdy byl původně založen rodinou Escousses. Panství je pojmenováno po dvou historických majitelích: Maitre Simon Malescot, který byl poradcem krále Ludvíka XIV., a Jean-Baptiste Saint-Exupery, pradědeček slavného letce Antoine de Saint-Exupery.
Od padesátých let 20. století patří rodině Zugerů, kterým se podařilo rozšířit rozlohu vinic z pouhých 7 hektarů na dnešních 30 hektarů. Provedli také rozsáhlou rekonstrukci pozemku a sklepů a vybavili zámek tak, aby mohl produkovat vína špičkové kvality, která oceňují milovníci Bordeaux po celém světě.
Toto je jejich ikonické cuvee, které se obvykle vyrábí z přibližně 50 % z odrůdy Cabernet Sauvignon, 35 % z Merlotu a špetky Cabernet Franc a Petit Verdot. Po vinifikaci podle tradičních postupů zraje mladé víno ve 100% nových sudech z francouzského dubu po dobu 12-14 měsíců v závislosti na ročníku. Výsledkem je mohutné, vyzrálé Margaux s komplexním, mnohovrstevnatým chuťovým profilem, v němž se snoubí bohaté tmavé ovoce z Merlotu s tóny koření, kůže a dřevěných hoblin v dlouhém závěru.
Marguax nemá nouzi o příkladné zámky, jako je tento historický statek, který pochází z roku 1697, kdy byl původně založen rodinou Escousses. Panství je pojmenováno po dvou historických majitelích: Maitre Simon Malescot, který byl poradcem krále Ludvíka XIV., a Jean-Baptiste Saint-Exupery, pradědeček slavného letce Antoine de Saint-Exupery.
Od padesátých let 20. století patří rodině Zugerů, kterým se podařilo rozšířit rozlohu vinic z pouhých 7 hektarů na dnešních 30 hektarů. Provedli také rozsáhlou rekonstrukci pozemku a sklepů a vybavili zámek tak, aby mohl produkovat vína špičkové kvality, která oceňují milovníci Bordeaux po celém světě.
Toto je jejich ikonické cuvee, které se obvykle vyrábí z přibližně 50 % z odrůdy Cabernet Sauvignon, 35 % z Merlotu a špetky Cabernet Franc a Petit Verdot. Po vinifikaci podle tradičních postupů zraje mladé víno ve 100% nových sudech z francouzského dubu po dobu 12-14 měsíců v závislosti na ročníku. Výsledkem je mohutné, vyzrálé Margaux s komplexním, mnohovrstevnatým chuťovým profilem, v němž se snoubí bohaté tmavé ovoce z Merlotu s tóny koření, kůže a dřevěných hoblin v dlouhém závěru.
Login and Registration Form