Cremant
Louis Bouillot Perle de Vigne Cremant de Bourgogne
Lze skladovat ve sklepě po dobu 5 let. Podávejte chlazené.
Dům Louis Bouillot vyrábí elegantní šumivá vína již od roku 1877 a umně kombinuje své vznešené dědictví s nejmodernějšími technologiemi a vinařskými znalostmi, aby nově interpretoval tradiční Cremant de Bourgogne pro novou dobu. Jejich Perle de Vigne neboli "Perla vinné révy" je dokonalým příkladem stylu Louis Bouillot, který spojuje komplexnost a rafinovanou strukturu z delšího zrání na kalech s lehkým, svěžím ovocným charakterem.
Tento zářivý sekt, který má pijákům ukázat jedinečnost burgundského terroir a vinařskou zručnost vinařství Louis Bouillot, je vyroben ze čtyř hlavních místních odrůd regionu: Chardonnay, Pinot Noir, Aligoté a Gamay. Vůně nabízí lákavé aroma červených bobulí, které se přenáší do chuti, kde se projevuje jasná kyselinka a jemné, malé bublinky. Dobře zakulacená struktura a svěžest dělají z tohoto vína ideální gastronomické víno s potenciálem pro párování se vším od salátů a uzenin až po čerstvé mořské plody a grilované ryby.
Aby vinařství pracovalo pouze s nejkvalitnější surovinou, hrozny se sbírají ručně a pečlivě kvasí podle tradiční metody, která je stejná jako u šampaňského. Po druhém kvašení v láhvi víno zraje 12 měsíců na kvasničných kalech, které dodají hotovému vínu další komplexnost a charakter.
Dům Louis Bouillot vyrábí elegantní šumivá vína již od roku 1877 a umně kombinuje své vznešené dědictví s nejmodernějšími technologiemi a vinařskými znalostmi, aby nově interpretoval tradiční Cremant de Bourgogne pro novou dobu. Jejich Perle de Vigne neboli "Perla vinné révy" je dokonalým příkladem stylu Louis Bouillot, který spojuje komplexnost a rafinovanou strukturu z delšího zrání na kalech s lehkým, svěžím ovocným charakterem.
Tento zářivý sekt, který má pijákům ukázat jedinečnost burgundského terroir a vinařskou zručnost vinařství Louis Bouillot, je vyroben ze čtyř hlavních místních odrůd regionu: Chardonnay, Pinot Noir, Aligoté a Gamay. Vůně nabízí lákavé aroma červených bobulí, které se přenáší do chuti, kde se projevuje jasná kyselinka a jemné, malé bublinky. Dobře zakulacená struktura a svěžest dělají z tohoto vína ideální gastronomické víno s potenciálem pro párování se vším od salátů a uzenin až po čerstvé mořské plody a grilované ryby.
Aby vinařství pracovalo pouze s nejkvalitnější surovinou, hrozny se sbírají ručně a pečlivě kvasí podle tradiční metody, která je stejná jako u šampaňského. Po druhém kvašení v láhvi víno zraje 12 měsíců na kvasničných kalech, které dodají hotovému vínu další komplexnost a charakter.
Login and Registration Form