Muškát
Klein Constantia Vin de Constance 2018
Lze skladovat ve sklepě po dobu 24 let. Podávejte chlazené.
Jedno z nejstarších vinařství na světě, Constantia, bylo založeno v roce 1685 prvním guvernérem Kapska Simonem van der Stelem. Historické vinařství se nachází na úpatí hory Constiaberg s výhledem na nedalekou zátoku False Bay, což je malebné prostředí, které je díky chladivému oceánskému vánku a žulovým půdám ideální pro výrobu prvotřídních vín.
Vin de Constance, které v 18. století oceňovaly královské dvory po celé Evropě a které pili Napoleon, Fridrich Veliký a Bismarck, je bezpochyby nejslavnějším jihoafrickým vínem. Toto svůdně sladké dezertní víno bylo obnoveno v roce 1986 po podrobném studiu vinařských metod a tradičně používaných odrůd hroznů. Charakter vína je do značné míry dán nízkými nočními teplotami, díky nimž hrozny dozrávají velmi pomalu a zachovávají si dobrou kyselost, která vyvažuje intenzivní sladkost.
Po sklizni a vinifikaci probíhá závěrečný proces míchání, který může trvat až šest měsíců. Mladé víno pak zraje nejméně tři roky v sudech a větších sudech z francouzského dubu. Výsledkem je neuvěřitelně komplexní víno s bohatými vrstvami zázvoru, marmelády, zimolezu a manga, které překrývá živá svěžest a bohatá sladkost. Ideální ke kombinaci s ovocnými dezerty nebo si ho můžete jednoduše vychutnat samostatně po lahodném jídle.
Jedno z nejstarších vinařství na světě, Constantia, bylo založeno v roce 1685 prvním guvernérem Kapska Simonem van der Stelem. Historické vinařství se nachází na úpatí hory Constiaberg s výhledem na nedalekou zátoku False Bay, což je malebné prostředí, které je díky chladivému oceánskému vánku a žulovým půdám ideální pro výrobu prvotřídních vín.
Vin de Constance, které v 18. století oceňovaly královské dvory po celé Evropě a které pili Napoleon, Fridrich Veliký a Bismarck, je bezpochyby nejslavnějším jihoafrickým vínem. Toto svůdně sladké dezertní víno bylo obnoveno v roce 1986 po podrobném studiu vinařských metod a tradičně používaných odrůd hroznů. Charakter vína je do značné míry dán nízkými nočními teplotami, díky nimž hrozny dozrávají velmi pomalu a zachovávají si dobrou kyselost, která vyvažuje intenzivní sladkost.
Po sklizni a vinifikaci probíhá závěrečný proces míchání, který může trvat až šest měsíců. Mladé víno pak zraje nejméně tři roky v sudech a větších sudech z francouzského dubu. Výsledkem je neuvěřitelně komplexní víno s bohatými vrstvami zázvoru, marmelády, zimolezu a manga, které překrývá živá svěžest a bohatá sladkost. Ideální ke kombinaci s ovocnými dezerty nebo si ho můžete jednoduše vychutnat samostatně po lahodném jídle.
Login and Registration Form