Šumivé víno
Chateau Ste Michelle Sparkling Brut Rose
Lze skladovat ve sklepě po dobu 5 let. Podávejte chlazené.
Vinařství Chateau Ste Michelle bylo založeno v době po prohibici a je nejstarším vinařstvím ve státě Washington a jedním z nejvýznamnějších amerických výrobců. Vlastní prvotřídní vinice v nejlepších vinařských oblastech Washingtonu, včetně Columbia Valley, Cold Creek a Horse Heaven Hills.
Toto elegantní růžové šumivé víno je vyrobeno z nejkvalitnějšího ovoce z washingtonského údolí Columbia Valley, které se nachází na podobné severní zeměpisné šířce jako legendární francouzská oblast Champagne. To znamená, že vinice si užívají dlouhých letních večerů s dalšími hodinami denního světla v nejkritičtějším období vegetace, což napomáhá plnému dozrání hroznů. Oblast má také výhodu chladnějších večerů, které zachovávají v ovoci dostatek svěžesti a aromatických látek.
Ovoce se lisuje a kvasí z hroznů odrůd Pinot Noir a Pinot Meunier v jednotlivých šaržích, z nichž vinařka Paula Eakin pečlivě odebírá vzorky a vybírá složení konečné směsi. Při výrobě tohoto vína používá Eakinová šampaňskou metodu, kdy sekundární kvašení a zrání probíhá ve sklepě uvnitř láhve. Výsledkem je živé, osvěžující šumivé víno, které překypuje jemnými bublinkami, tóny zralých červených bobulí a nádechem štiplavých citrusů v závěru.
Vinařství Chateau Ste Michelle bylo založeno v době po prohibici a je nejstarším vinařstvím ve státě Washington a jedním z nejvýznamnějších amerických výrobců. Vlastní prvotřídní vinice v nejlepších vinařských oblastech Washingtonu, včetně Columbia Valley, Cold Creek a Horse Heaven Hills.
Toto elegantní růžové šumivé víno je vyrobeno z nejkvalitnějšího ovoce z washingtonského údolí Columbia Valley, které se nachází na podobné severní zeměpisné šířce jako legendární francouzská oblast Champagne. To znamená, že vinice si užívají dlouhých letních večerů s dalšími hodinami denního světla v nejkritičtějším období vegetace, což napomáhá plnému dozrání hroznů. Oblast má také výhodu chladnějších večerů, které zachovávají v ovoci dostatek svěžesti a aromatických látek.
Ovoce se lisuje a kvasí z hroznů odrůd Pinot Noir a Pinot Meunier v jednotlivých šaržích, z nichž vinařka Paula Eakin pečlivě odebírá vzorky a vybírá složení konečné směsi. Při výrobě tohoto vína používá Eakinová šampaňskou metodu, kdy sekundární kvašení a zrání probíhá ve sklepě uvnitř láhve. Výsledkem je živé, osvěžující šumivé víno, které překypuje jemnými bublinkami, tóny zralých červených bobulí a nádechem štiplavých citrusů v závěru.
Login and Registration Form