Brunello
Poggiarellino Brunello di Montalcino 2014
Lze skladovat ve sklepě po dobu 11 let. Dekantujte 1 hodinu před podáváním.
Toto úžasné panství Montalcino, které se nachází v nádherných kopcích Val d'Orcia, je v rukou stejné rodiny již více než dvě století a stále udržuje mnoho starých tradic tohoto regionu. Třicetihektarové panství je rozděleno mezi vinice, olivovníky a produkci obilovin, přičemž pouhé 3 hektary jsou určeny k výrobě výjimečných vín Brunello a Rosso di Montalcino.
Zejména jejich Brunello získává od mezinárodních vinařských kritiků, jako jsou James Suckling a Wine Enthusiast, vynikající hodnocení v rozmezí od poloviny do 90 %. Komplexní vůně se otevírá vrstvami bohatých tmavých bobulí, hub, kůže a náznaky lesní půdy, které se na patře rozvíjejí a zintenzivňují do kasis, kouřového tabáku, uzeného masa a hořké lékořice a čokolády.
Plné tělo a hladké třísloviny jsou pečlivě vyváženy jasnou kyselinkou a působivě dlouhým závěrem, který bude dobře reagovat na další zrání v příštích zhruba deseti letech. Toto mohutné červené víno, které je vynikajícím přírůstkem do sklepa každého sběratele, si nyní můžete vychutnat také k vydatným pokrmům z červeného masa, jako je například prvotřídní steak, bohaté dušené hovězí maso nebo sezónní zvěřina podávaná s pečenou zeleninou.
Toto úžasné panství Montalcino, které se nachází v nádherných kopcích Val d'Orcia, je v rukou stejné rodiny již více než dvě století a stále udržuje mnoho starých tradic tohoto regionu. Třicetihektarové panství je rozděleno mezi vinice, olivovníky a produkci obilovin, přičemž pouhé 3 hektary jsou určeny k výrobě výjimečných vín Brunello a Rosso di Montalcino.
Zejména jejich Brunello získává od mezinárodních vinařských kritiků, jako jsou James Suckling a Wine Enthusiast, vynikající hodnocení v rozmezí od poloviny do 90 %. Komplexní vůně se otevírá vrstvami bohatých tmavých bobulí, hub, kůže a náznaky lesní půdy, které se na patře rozvíjejí a zintenzivňují do kasis, kouřového tabáku, uzeného masa a hořké lékořice a čokolády.
Plné tělo a hladké třísloviny jsou pečlivě vyváženy jasnou kyselinkou a působivě dlouhým závěrem, který bude dobře reagovat na další zrání v příštích zhruba deseti letech. Toto mohutné červené víno, které je vynikajícím přírůstkem do sklepa každého sběratele, si nyní můžete vychutnat také k vydatným pokrmům z červeného masa, jako je například prvotřídní steak, bohaté dušené hovězí maso nebo sezónní zvěřina podávaná s pečenou zeleninou.
Login and Registration Form