Ostatní červené směsi
Morella Negroamaro Primitivo 2017
Pijte nyní až do roku 2022. Před podáváním není třeba dekantovat.
Lisa a Gaetano se seznámili v roce 2000 a rychle objevili společnou lásku k vínu, která je v roce 2001 přivedla k výrobě první experimentální várky ze starých keřových vinic. Brzy se rozhodli investovat do 5 hektarů těchto starých apulijských vinic a získali si jméno špičkových producentů v regionu.
Morella je nejznámější svými vynikajícími víny Primitivo ze starých odrůd, ale vyrábí také některé výjimečné směsi výhradně z místních odrůd. Tento příklad je složen ze stejného množství Primitiva a Negroamaro, sytě zbarvené odrůdy, která se pěstuje pouze v Apulii. Lisa a Gaetano získávají hrozny pro tuto směs z vlastních vinic, jejichž průměrné stáří je 50 let a které poskytují neuvěřitelně koncentrované hrozny.
Po sklizni manželé nechávají hrozny kvasit v otevřených kádích a poté víno přelévají do francouzských a amerických bariků, kde zraje 10 měsíců. Posledním krokem před uvedením na trh je zrání vína v láhvi po dobu dalších 8 měsíců, aby se obě odrůdy plně propojily. Výsledkem je hladké a bohaté červené víno s intenzivním charakterem červených bobulí, tóny sušených bylin a velmi dlouhým závěrem.
Lisa a Gaetano se seznámili v roce 2000 a rychle objevili společnou lásku k vínu, která je v roce 2001 přivedla k výrobě první experimentální várky ze starých keřových vinic. Brzy se rozhodli investovat do 5 hektarů těchto starých apulijských vinic a získali si jméno špičkových producentů v regionu.
Morella je nejznámější svými vynikajícími víny Primitivo ze starých odrůd, ale vyrábí také některé výjimečné směsi výhradně z místních odrůd. Tento příklad je složen ze stejného množství Primitiva a Negroamaro, sytě zbarvené odrůdy, která se pěstuje pouze v Apulii. Lisa a Gaetano získávají hrozny pro tuto směs z vlastních vinic, jejichž průměrné stáří je 50 let a které poskytují neuvěřitelně koncentrované hrozny.
Po sklizni manželé nechávají hrozny kvasit v otevřených kádích a poté víno přelévají do francouzských a amerických bariků, kde zraje 10 měsíců. Posledním krokem před uvedením na trh je zrání vína v láhvi po dobu dalších 8 měsíců, aby se obě odrůdy plně propojily. Výsledkem je hladké a bohaté červené víno s intenzivním charakterem červených bobulí, tóny sušených bylin a velmi dlouhým závěrem.
Login and Registration Form