Syrah
Lothian Vineyards Horny Owl Shiraz 2017
Lze skladovat ve sklepě po dobu 3 let. Před podáváním není třeba dekantovat.
Toto lahodné červené víno je vyrobeno z výjimečného pozemku Shiraz, který produkuje velmi nízké výnosy a je vždy sklízen ručně, aby se optimalizovala kvalita. Po příchodu do vinařství jsou hrozny fermentovány pomocí kombinace divokých a kulturních kvasinek, které jim dodávají komplexnost a individualitu. Mladé víno pak zraje 14 měsíců ve francouzských dubových sudech a před lahvováním se nefiltruje, aby se zachoval jeho intenzivní chuťový profil.
Vůně je typická kořenitými tóny odrůdy Shiraz s nádechem hřebíčku, skořice, lékořice a tmavých bobulí. První doušek odhalí plné tělo, pevné třísloviny a intenzivní chuť zralého cassis, švestek a ostružin, která dlouho zůstává na jazyku. Vynikající rovnováha mezi ovocem, strukturou a svěžestí z něj činí skvělého partnera pro uzeniny a pokrmy z červeného masa.
Rodina Wilsonových, která vlastní Lothian Vineyards, vyrábí víno na Kapu již po tři generace. Díky chladným klimatickým podmínkám a vynikajícímu terroiru panství mohou majitelé Gavin a Ewen uplatňovat burgundský přístup k výrobě vína se zaměřením na čistotu chuti a výjimečnou kvalitu. Pomáhá jim talentovaný hlavní vinař Richard Kershaw, který je držitelem velmi žádaného titulu Master of Wine.
Toto lahodné červené víno je vyrobeno z výjimečného pozemku Shiraz, který produkuje velmi nízké výnosy a je vždy sklízen ručně, aby se optimalizovala kvalita. Po příchodu do vinařství jsou hrozny fermentovány pomocí kombinace divokých a kulturních kvasinek, které jim dodávají komplexnost a individualitu. Mladé víno pak zraje 14 měsíců ve francouzských dubových sudech a před lahvováním se nefiltruje, aby se zachoval jeho intenzivní chuťový profil.
Vůně je typická kořenitými tóny odrůdy Shiraz s nádechem hřebíčku, skořice, lékořice a tmavých bobulí. První doušek odhalí plné tělo, pevné třísloviny a intenzivní chuť zralého cassis, švestek a ostružin, která dlouho zůstává na jazyku. Vynikající rovnováha mezi ovocem, strukturou a svěžestí z něj činí skvělého partnera pro uzeniny a pokrmy z červeného masa.
Rodina Wilsonových, která vlastní Lothian Vineyards, vyrábí víno na Kapu již po tři generace. Díky chladným klimatickým podmínkám a vynikajícímu terroiru panství mohou majitelé Gavin a Ewen uplatňovat burgundský přístup k výrobě vína se zaměřením na čistotu chuti a výjimečnou kvalitu. Pomáhá jim talentovaný hlavní vinař Richard Kershaw, který je držitelem velmi žádaného titulu Master of Wine.
Login and Registration Form