Růžové víno
Jean-Luc Colombo Les Pins Couches Rose 2021
Lze skladovat ve sklepě po dobu 3 let. Podávejte dobře vychlazené.
Provence je po celém světě známé svými vynikajícími růžovými víny vyráběnými z místních černých odrůd révy vinné. Toto elegantní vyjádření od špičkového místního producenta Jeana-Luca Colomba je vynikajícím úvodem do tohoto stylu díky své suché, osvěžující a optimistické osobnosti.
Toto jemné růžové víno vyrobené z místních hroznů Syrah, Cinsault a Mourvedre se otevírá vůní červeného rybízu, třešní a středomořských bylin, jako je oregano a tymián. Při ochutnání vás přivítají tóny zralých jahod, malin a černých oliv spolu s dostatkem svěží kyselinky. Lehké tělo a svěží, čistý závěr dělají z tohoto vína vynikající volbu pro podávání jako letního aperitivu nebo k bohaté míse ovoce de mer či grilovaným rybím pokrmům.
Jean-Luc vytvořil toto lahodné rosé z hroznů vypěstovaných na svých průkopnických vinicích v kopcích nad Marseille. Vápencová půda, chladivý mořský vánek a vůně okolních středomořských garrigue nebo keřů zde pomáhají vybrousit živé a aromatické víno, které s každým douškem evokuje místní úchvatnou scenérii a živý životní styl Azurového pobřeží. Aby se zachoval čistý charakter odrůd a výrazná chuť terroir, kvasí Jean-Luc víno v nerezových tancích.
Provence je po celém světě známé svými vynikajícími růžovými víny vyráběnými z místních černých odrůd révy vinné. Toto elegantní vyjádření od špičkového místního producenta Jeana-Luca Colomba je vynikajícím úvodem do tohoto stylu díky své suché, osvěžující a optimistické osobnosti.
Toto jemné růžové víno vyrobené z místních hroznů Syrah, Cinsault a Mourvedre se otevírá vůní červeného rybízu, třešní a středomořských bylin, jako je oregano a tymián. Při ochutnání vás přivítají tóny zralých jahod, malin a černých oliv spolu s dostatkem svěží kyselinky. Lehké tělo a svěží, čistý závěr dělají z tohoto vína vynikající volbu pro podávání jako letního aperitivu nebo k bohaté míse ovoce de mer či grilovaným rybím pokrmům.
Jean-Luc vytvořil toto lahodné rosé z hroznů vypěstovaných na svých průkopnických vinicích v kopcích nad Marseille. Vápencová půda, chladivý mořský vánek a vůně okolních středomořských garrigue nebo keřů zde pomáhají vybrousit živé a aromatické víno, které s každým douškem evokuje místní úchvatnou scenérii a živý životní styl Azurového pobřeží. Aby se zachoval čistý charakter odrůd a výrazná chuť terroir, kvasí Jean-Luc víno v nerezových tancích.
Login and Registration Form