Bordeaux čevené směsi
Dry Creek The Mariner 2017
Lze skladovat ve sklepě po dobu 10 let. Před podáváním není třeba dekantovat.
Vinařství Dry Creek bylo prvním vinařstvím, které bylo založeno v údolí svého jména od dob prohibice, když zde David Stare v roce 1972 založil vinařství. V průběhu desetiletí stálo v čele kalifornského vinařství, vytvořilo vůbec první Sonoma Fume Blanc a hrálo klíčovou roli při vzniku oblasti Dry Creek Valley AVA.
Vinařství bylo také raným zastáncem směsí ve stylu Bordeaux, jako je toto cuvee Meritage složené z odrůd Cabernet Sauvignon a Merlot a také Cabernet Franc, Malbec a Petit Verdot. Ovoce pochází z ceněných svahových vinic v údolí Dry Creek Valley, jednotlivé parcely se vinifikují odděleně a před smícháním zrají 18 měsíců ve francouzských a maďarských dubových sudech.
Ve vůni dominují tmavé třešně, borůvky a vanilka s podtóny koření, moka a černého lékořice. V chuti se projevuje velkorysé plné tělo doplněné pevnými tříslovinami, hladkou strukturou a dlouhým závěrem okořeněným cedrem, cassis a dřevěným kouřem. Díky odvážnému chuťovému profilu se toto opulentní cuvee skvěle hodí k pokrmům z červeného masa, včetně vydatných dušených pokrmů, steaků z hovězího masa a zvěřiny, jako je zvěřina, bažant a divočák.
Vinařství Dry Creek bylo prvním vinařstvím, které bylo založeno v údolí svého jména od dob prohibice, když zde David Stare v roce 1972 založil vinařství. V průběhu desetiletí stálo v čele kalifornského vinařství, vytvořilo vůbec první Sonoma Fume Blanc a hrálo klíčovou roli při vzniku oblasti Dry Creek Valley AVA.
Vinařství bylo také raným zastáncem směsí ve stylu Bordeaux, jako je toto cuvee Meritage složené z odrůd Cabernet Sauvignon a Merlot a také Cabernet Franc, Malbec a Petit Verdot. Ovoce pochází z ceněných svahových vinic v údolí Dry Creek Valley, jednotlivé parcely se vinifikují odděleně a před smícháním zrají 18 měsíců ve francouzských a maďarských dubových sudech.
Ve vůni dominují tmavé třešně, borůvky a vanilka s podtóny koření, moka a černého lékořice. V chuti se projevuje velkorysé plné tělo doplněné pevnými tříslovinami, hladkou strukturou a dlouhým závěrem okořeněným cedrem, cassis a dřevěným kouřem. Díky odvážnému chuťovému profilu se toto opulentní cuvee skvěle hodí k pokrmům z červeného masa, včetně vydatných dušených pokrmů, steaků z hovězího masa a zvěřiny, jako je zvěřina, bažant a divočák.
Login and Registration Form