Ostatní červené směsi
Capcanes Peraj Petita Kosher 2018
Lze skladovat ve sklepě po dobu 5 let. Před podáváním není třeba dekantovat.
V půvabné vesnici Capcanes v Katalánsku se víno vyrábí již od roku 1200. Dnes je domovem jednoho z nejúspěšnějších družstev v regionu, Celler de Capcanes, které bylo založeno v roce 1933 pěti místními rodinami. Ty viděly příležitost spolupracovat na zlepšení kvality a efektivity svých vinařských postupů a v průběhu let se družstvo těšilo obrovskému úspěchu a růstu, protože se k němu připojilo mnoho místních výrobců.
V roce 1995 se družstvo pustilo do nového zajímavého projektu poté, co se na vinařství obrátila malá židovská komunita v Barceloně s žádostí o výrobu košer vín. Dnes je družstvo známé po celém světě svými vynikajícími košer víny, jako je Peraj Petita, které se vyrábí pod dohledem místního rabína a je mevušalovým vínem.
Peraj Petita se vyrábí z místních hroznů Garnacha, Samso a Ull de Llebre, které pocházejí ze starých vinic vysazených na svazích. Ve vůni se objevují lákavé tóny drcených lesních plodů, tmavých švestek a sladkého pekařského koření. První doušek odhalí střední tělo, zralé třísloviny a bohatou chuť tmavého ovoce, která dlouho zůstává na jazyku.
V půvabné vesnici Capcanes v Katalánsku se víno vyrábí již od roku 1200. Dnes je domovem jednoho z nejúspěšnějších družstev v regionu, Celler de Capcanes, které bylo založeno v roce 1933 pěti místními rodinami. Ty viděly příležitost spolupracovat na zlepšení kvality a efektivity svých vinařských postupů a v průběhu let se družstvo těšilo obrovskému úspěchu a růstu, protože se k němu připojilo mnoho místních výrobců.
V roce 1995 se družstvo pustilo do nového zajímavého projektu poté, co se na vinařství obrátila malá židovská komunita v Barceloně s žádostí o výrobu košer vín. Dnes je družstvo známé po celém světě svými vynikajícími košer víny, jako je Peraj Petita, které se vyrábí pod dohledem místního rabína a je mevušalovým vínem.
Peraj Petita se vyrábí z místních hroznů Garnacha, Samso a Ull de Llebre, které pocházejí ze starých vinic vysazených na svazích. Ve vůni se objevují lákavé tóny drcených lesních plodů, tmavých švestek a sladkého pekařského koření. První doušek odhalí střední tělo, zralé třísloviny a bohatou chuť tmavého ovoce, která dlouho zůstává na jazyku.
Login and Registration Form